duminică, 28 septembrie 2008

I got sumthin to say, I killed your baby today

Probabil singurul post complet "personal" de pe blogul asta. Toata treaba are legatura cu faptul ca poimaine imi schimb sediul in bucuresti (facultate and shit) si m-a prins momentul asta all emotional si m-am gandit ca oricum nu am mai scris nimic de ceva vreme.

Nu stiu exact la ce o sa ma refer dar va avea legatura in special cu ultimii patru ani (ca nu cred ca tin minte nimic de dinainte.. destul de greu si cu astia patru). Probabil o sa fie in mare parte despre saying goodbye to friends and such (dramatizez cam mult ca oricum o sa ma intorc o data la doua weekenduri si cam toate vacantele). So I guess it's goodbye to alergatul in pula goala prin vama (speram si la mai mult), la toate sezoanele simpsons vazute iar si iar... si iar, la all teh dope care a facut posibila vizionarea acelorlasi desene animate de atatea ori, la *caugh* walks, la teh hood ;), la ialomita *caugh* walks, la prea multe majorate, (desi urasc sa o zic) la broscoteca -pentru ca acum orasul asta este in totalitate plictisitor-, la toate drumurile cu personalul to see teh shows si la lehlienii care vin odata cu aceste drumuri (de asemenea speram la mai mult), la la bebe, la la statuie (inainte sa fie infestata de the new age scene kids), la satul de vacanta si costumul de scooby (don't even fucking think about asking), la.. did i mention teh dope?, la albastrul de metil, lipiciul si albusul de ou, la FLOOOOREA si FELICIAAAAA, si cam atata imi vine in minte acum... oricum propozitia aia e mult prea lunga.
And goodbye celor care au luat parte la toate treburile de mai sus si care would do it all again. Nu are rost sa-i insir.
Dar dupa cum am mai zis, I'm over-reacting si nu e ATAT de dramatica toata treaba. This ones for teh esses ;) and teh dog of satan :D

Un comentariu:

Filip Ilu spunea...

awww si mie mi-e dor de alot of things in Constanta. Honestly. Dar life moves on, and as others did "aswell also" you should too :) And Kudos to the "dog of satan" for giving me that "me-dog-i'll-hump-ye" look that once, and that other time si toate celelalte dati cand we hung out la cribul sau din baie. Mai exista vreun "Costica"?