duminică, 20 aprilie 2008

To Romania

De ce un glont irosit ar insemna o pierdere mai mare decat una dintre vietile voastre:

Pentru ca in viziunea voastra, orice lucru de cacat pe care l-ati face va fi iertat la urmatoarea spovedanie. Orice lucru pe care l-ati facut si simtiti ca este gresit il stergeti din constiinta voastra datorita faptului ca religia voastra bigota nu il considera rau. Manca-mi-ati fecalele cu garnitura de sperma cruda.

Pentru ca mintea voastra ingusta va face sa generalizati orice. Pentru voi daca o fosta prietena (sau mai multe) v-a(au) inselat, toate femeile sunt curve si e un motiv bun pentru a deveni misogini. Pentru voi daca un tiganus v-a ciordit scutecu si a aruncat cu cacat in voi cand erati mici, e un motiv suficient pentru a deveni rasisti. Sunteti consumatori inutili ai aerului tuturor.

Pentru ca sunteti atat de redusi incat nu puteti face diferente intre indivizi si trebuie sa ii incadrati in stereotipuri (dupa etnie, religie, etc), toate avand caracteristici exacte. As regula-o pe ma-ta-n cur cu peria de buda.

Pentru ca folositi ca motiv pentru intoleranta voastra de tip homofob scuze de genul “daca o sa-i vada copilul meu de cinci ani pe doi barbati sarutandu-se si vor face si ei la fel”. Daca tu la cinci ani aveai pofte legate de sarutat barbati (sau femei daca e s-o luam asa), tine-ti complexele pentru tine. Sa va ia la penis tot satul de la betiv pana la preot si invatator.

Pentru ca desi vedeti ca parintii vostri se chinuie si au dus o viata de cacat, faceti tot posibilul sa fiti ca ei. Baga-v-as un cutit incins pe gaura pulii.

Pentru ca promovati valori crestine si totusi nu ratati nici o ocazie pe care o aveti sa bagati banii altora in buzunarul vostru. V-as vinde organele interne pe euro si dolari.

Pentru ca sunteti de acord cu faptul ca societatea voastra va creste si va educa in biserici, scoli si in armata pentru a va trimite sa muriti. Baga-va-s rozatoare vii prin sfincter.

Pentru ca vi se pare normal sa loviti animale si daca odraslele voastre ar face asta, nu ati avea nimic impotriva. Fermenta-v-as ramasitele in urina cainilor comunitari.

Daca luati propozitia scrisa in italic de la sfarsitul fiecarui paragraf, va iesi o poezioara adresata celor care se regasesc in oricare din descrieri. M-am saturat de voi.

4 comentarii:

Anonim spunea...

asa .. deci.. imi place cum gandesti :) si asta e o garantie a calitatii bineinteles :))

Anonim spunea...

Can whait to read more!

Anonim spunea...

da frate... un pic prea direct dar imi place ca ai fost la obiect :)) keep up the good work !

haispunecinecine spunea...

hah postul asta imi place mult, ai abordat o gramada de probleme, entertaining too :)) nice poem.
a, btw, cantati in vama maine ?